About!

Luvely beaty
treatment store

23472086_1570324553033676_5799985400803752644_n
Over ons

WE WORK TO MAKE OUR CLIENTS HAPPY

Luvely is dé beauty treatment store waar kwaliteit en een hoog servicelevel centraal staan. Een perfecte koffie, verse thee maar bovenal persoonlijke aandacht, hygiëne en goed advies, dat is waar Luvely zich mee onderscheidt. Daarnaast moet een bezoek aan de poederroze oase van Luvely een beleving zijn. Onze inrichting is geïnspireerd door de mooiste en hipste salons in Londen en LA en dat zie je meteen.

Luvely is opgericht door Asmitha Werkman. Haar cosmetica obsessie begon al op jonge leeftijd. Als tiener was zij al geïnteresseerd in alles wat met beauty te maken had en al snel werden familieleden en vriendinnen haar vaste klanten voorafgaand aan een feestje of etentje. 

 In 2006 rondde Asmitha, na het HBO, haar visagie opleiding bij Mieke Petiet af. Enkele jaren later behaalde ze het vakdiploma haarstylist aan de Kappersacademie en volgde zij diverse masterclasses op het gebied van wenkbrauwen, manicure/pedicure en wimperstyling.   

Na ruim tien jaar werkzaam te zijn geweest als accountmanager voor diverse prestigieuze merken als Clarins, L’oréal, Kevin Murphy en KAO Salon Division besloot Asmitha haar passie te volgen en een high-end salon te openen waar vrouwen, en een enkele man, kunnen genieten van de fijnste behandelingen.