BIAB NAGELS

Er bestaat een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet BIAB.
IMG_1110

BIAB Nagels

Nagelbijters en mensen met poreuze en breekbare nagels opgelet! Er bestaat een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet BIAB, oftewel Builder In A Bottle.

Wat is BIAB?

BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gelbottle is een flexibele en verstevigende gel, die we kunnen opbouwen tot een mooie, egale nagel. Doordat de BIAB de nagels in een bolling vormt, de zogeheten C-curve,  zijn de nagels beter bestand tegen het opvangen van stootjes. Bij Luvely wordt een BIAB behandeling nooit uitgevoerd zonder Russian manicure. Deze speciale en uitbegreide manicure zorgt ervoor dat de nagelriemen en de huid er omheen mooi worden gepolijst en de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor heb je optisch niet alleen een langer nagelbed maar zien je nagels er ook nog eens vele malen strakker en verzorgder uit. Standaard is BIAB er in zo’n 15 nude tinten. Ga je toch liever voor een kleurtje is dit uiteraard ook mogelijk. Wij lakken dan een gelpolish naar keuze over de BIAB.

Bij Luvely gebruiken wij alleen producten van de beste kwaliteit. Daarom word er met de BIAB van het merk The Gelbottle gewerkt.  Dit merk is vegan, cruelty free en 10-free. Dit laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.” 

Voor wie is BIAB?

Met name voor mensen met poreuze, dunne en/of breekbare nagels. Ook voor nagelbijters is BIAB heel geschikt. Verwacht niet na 1 behandeling het “instagram effect” maar het is absoluut mogelijk om na een aantal behandelingen mooiere, natuurlijke langere nagels te hebben. De maximale lengte van je nagels met BIAB erop is net voorbij de vingertop. Wil je langere nagels, kies dan voor een CND Plexigel behandeling.  Uiteraard kun je ook voor BIAB kiezen als je relatief gezonde nagels hebt en het simpelweg gewoon erg mooi vind!

Hoelang blijft BIAB zitten?

Met de juiste aftercare heb je 3-4 weken plezier van je nagels. Na deze periode is een nieuwe behandeling nodig. Bij luvely verwijderen wij al het oude product, voeren dan wederom een Russian Manicure uit en brengen de BIAB opnieuw aan. Dit duurt bij elkaar zo’n 120 minuten. Houdt er rekening mee dat het bij erg beschadigde nagels noodzakelijk is elke 3 weken naar de salon te komen voor een herhaal behandeling.

Nazorg

Wees de eerste 24 uur na de behandeling extra voorzichtig en vermijd hitte (sauna, zonnebank, heet bad). Gebruik elke dag een nagelriemolie van goede kwaliteit – dit houdt je nagels gehydrateerd, stimuleert groei en zorgt ervoor dat het product goed aan de nagel blijft hechten. Als je gaat schoonmaken, gebruik dan altijd rubberen handschoenen. Was je handen als je in contact bent geweest met chloor, insectenspray of zonnebrandcrème. Als je het product van je nagels af wilt halen, ga dan altijd terug naar de salon.

De don’ts;

  1. Vermijd lange periodes in het water (zwemmen, sauna, schoonmaken, in bad zitten)
  2. Gebruik je nagels nooit als gereedschap (tandenstoker, schroevendraaier …)
  3. Ga niet aan de lak trekken als het loslaat, want dan kun je je natuurlijke nagel beschadigen
  4. Draag altijd handschoenen tijdens het schoonmaken!!

 

 

BIAB NAGELS

Resultaten