BROWS & LASHES

Wij creëren de shape die het best past bij jouw gezicht en werken deze shape ook voor je bij.
starterskit_henna_1

Brows & Lashes

Wenkbrauwen zijn karakteristiek voor je gezicht en geven je een bepaalde uitstraling. Het is alleen nog niet zo gemakkelijk om een mooie vorm te creëren bij jezelf. Wij creëren de shape die het best past bij jouw gezicht en werken deze shape ook voor je bij. We gebruiken draad of een milde wax om te ontharen en we maken je wenkbrauwen donkerder met verf of henna.

Threaden en waxen

Wij maken gebruik van milde ontharingstechnieken: threaden of waxen. Threaden kun je zien als epileren met een touwtje. Deze manier van ontharen werd eeuwen geleden al gebruikt en heeft een enorme comeback gemaakt, omdat het een nauwkeurige techniek is waar geen chemicaliën aan te pas komen. Dit maakt ontharen met draad ook geschikt voor gevoelige huidtypes. By Luvely maken we gebruik van twee dunne draden garen. Wij draaien deze in elkaar en rollen ze over je huid. De ongewenste haren die tussen de draden terechtkomen worden met wortel en al verwijderd, waardoor het langer duurt voor de haren weer zijn teruggegroeid. Het resultaat: wekenlang strakke wenkbrauwen.

 

Een andere optie is het ontharen met wax. Dit is niet hetzelfde als klassieke hars. Wax hecht zich, in tegenstelling tot hars, alleen aan de haartjes en niet aan de huid. Ook deze techniek is daardoor zeer geschikt voor gevoelige huidtypes. Bij Luvely werken we met ‘filmwax’. Wij brengen deze wax in een dunne laag aan op de huid. Vervolgens verwijderen we de afgekoelde wax snel van de huid. Op deze manier nemen wij zelfs de kleinste donshaartjes mee.

Weet je niet precies welke methode voor jou het meest geschikt is, geen probleem, maak een afspraak en we bespreken vooraf wat het beste bij jou past. 

Indien gewenst is zowel threaden als waxen geschikt om toe te passen op het gehele gezicht. Ook het ontharen van de bovenlip, kin of bakkebaarden behoort bij ons tot de mogelijkheden.

 

Verf & Henna

Je kunt lichte wenkbrauwen dagelijks donkerder maken en bijtekenen met een potlood. Bij Luvely hebben we een betere oplossing. Wenkbrauwverf of -henna zorgt namelijk voor een langduriger resultaat.

 

De wenkbrauwverf die wij gebruiken, maakt jouw wenkbrauwhaartjes maximaal 4 weken donkerder. Henna heeft de eigenschap niet alleen de haartjes maar daarnaast ook de huid te voorzien van een afdruk. Luvelys brow henna kleurt de haartjes voor 4 tot 6 weken en laat een lichte tot donkere schaduw achter op de huid. Afhankelijk van je huidtype blijft deze schaduw 5 tot 14 dagen zitten, zodat je al die tijd praktisch geen make-up nodig hebt.

 

Henna is er in diverse tinten: van licht- en asblond, tot warm- en intens donkerbruin. Ongeacht de kleur die je kiest, zal het resultaat altijd vrij intens zijn. Heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een natuurlijk resultaat, dan is het wellicht beter om voor gewone verf te kiezen.

 

Weet je nog niet precies wat je wil? Dat is geen enkel probleem. Wij geven je graag advies. Boek één van de verfbehandelingen en bespreek voorafgaand aan de behandeling welk eindresultaat het best bij jou past.

 

PATCH TEST VEREIST

Voor een henna behandeling is een zogenaamde ‘patch test’ vereist, zodat we zeker weten dat je geen allergie hebt. Je kunt tot 48 uur vóór de behandeling zonder afspraak in de salon langskomen om deze test te doen. Mocht je er geen tijd voor hebben, dan verven we de eerste keer met gewone verf en doen we een test tijdens deze behandeling.

 

Lash styling

By Luvely houden we van een natuurlijke look. Met behulp van siliconen pads liften en krullen wij jouw eigen wimpers, waardoor ze tot wel 8 weken veel langer lijken! Je hebt dan geen wimperextensions en wimperkrultang meer nodig. Met gebruik van mascara creëer je al helemaal een verbluffend, volumineus effect waar geen valse wimpers aan te pas hoeven te komen.

 

Het resultaat is uiteraard afhankelijk van jouw natuurlijke wimpers. Vooral wanneer je lange wimpers hebt die recht vooruit staan, zie je een enorm verschil na een lash lift. Heb je hele korte wimpers, dan zal het resultaat wat minder intens zijn. Een groot voordeel van deze behandeling is dat je zonder problemen kunt douchen en zwemmen. Bovendien is het liften niet schadelijk voor je wimpers.

Brows & Lashes

Resultaten