MAKE-UP

Wil je een zachte natuurlijke look of wil je maximaal uitpakken? Dat is voor ons geen enkel probleem.
Make up on marble background

Make-up

Bij een speciale gelegenheid, zoals een etentje, feestje of bruiloft, past een mooie make-up en gestylde coupe. Je kunt dit met een gerust hart uit handen geven aan Luvely. Wij zorgen, in overleg met jou, voor de perfecte look.

Wil je een zachte natuurlijke look of wil je maximaal uitpakken? Dat is voor ons geen enkel probleem. Ook alle looks die daar tussenin zitten, creëren wij met plezier.

We gebruiken de prachtige producten van PUNE om jou professioneel op te maken. PUNE is er speciaal voor de professionele en bewuste gebruiker. Bewust, omdat we de kracht zien in essentials die bij je passen. De juiste kleuren en geen overbodige producten. Een assortiment waarmee je iedere dag de perfecte look creëert. Met een beetje hulp van de professional.

Ontstaan in Maastricht uit liefde voor het soigneren. PUNE gelooft in de kracht van de professional die samen met jou de juiste make-up selecteert. Dat de producten dierproef- en parabenenvrij geproduceerd zijn bij PUNE is vanzelfsprekend. Met gespecialiseerden make-upfabrikanten in Italië en de kennis van de visagisten is dit assortiment tot stand gekomen. Een rijk scala aan kleuren, zodat er voor iedere huidskleur, voorkeur én gelegenheid een kleur te krijgen is.

www.pune.nl

Make-up

Resultaten