MANICURE & PEDICURE

Bij ons krijgen je handen en nagels de aandacht die ze verdienen.
Schermafbeelding 2021-01-07 om 15.23.09

Manicure & Pedicure

Na een manicure bij Luvely kom je weer goed voor de dag en hoef je jouw handen niet meer te verbergen. Bij ons krijgen je handen en nagels de aandacht die ze verdienen. Wij gebruiken de Shellac van CND. Dit product wordt aangebracht op de natuurlijke nagel en blijft 2-3 weken mooi zitten. Waar reguliere gelnagellak de nagelplaat aantast, versterkt Shellac de nagelplaat juist. Hierdoor beschadigen je nagels niet en worden ze ook niet dunner. Naast het lakken van de nagels, besteden wij tijdens iedere behandeling ook aandacht aan de nagelriemen. Trakteer jezelf op een uitgebreide manicure om ook te genieten van een scrub, handbad en massage. 

Vergeet niet dat als je al SHELLAC of gellak op je nagels hebt, je een verwijderingsbehandeling moet boeken om deze professioneel te laten verwijderen voor je volgende manicure.

Pedicure

Mooie, verzorgde voeten het hele jaar door? Verwen je voeten met een cosmetische spa pedicure. Ontspan tijdens een warm voetenbad met CND soak. Wij knippen en vijlen de teennagels netjes in de vorm naar keuze.Ook werken wij de nagelriemen bij en polijsten we de onderkant van de voeten met een voetvijl. Kies voor een snelle basic treatment of geniet ultiem en kies voor de behandeling inclusief scrub, massage, pakking en een kleurtje op de nagels.

Let op: deze behandelingen zijn enkel cosmetisch. Heb je specifieke (medische) voetklachten, kies dan elders voor een medische pedicure behandeling.    

Nails

Resultaten