TREATMENTS

Female eye with long false eyelashes
Brows & lashes

Wenkbrauwen bepalen de uitdrukking van je gezicht en zijn een belangrijk aandachtspunt voor  een mooie open uitstraling. Het shapen & verven van je wenkbrauwen is daarbij een belangrijke factor. Met prachtig gelifte wimpers maak je het natuurlijk helemaal af!

Make up on marble background
Make-up

Wil je je schoonheid laten ontwaken? Om je gezicht te laten schitteren en je ogen te laten stralen? Dat is de kracht van make-up. Tenminste, als je weet hoe je het moet gebruiken en toepassen.  Ons make-up advies gaat nog een stap verder. We onderzoeken de vorm van je gezicht en markeren je beste eigenschappen.

b.eu1.jwwb.nl-unsplash-2LnzEy4om3U
Hairstyling

In New York en Parijs is het de gewoonste zaak van de wereld: je haar laten wassen en föhnen in een blow-dry salon. Maar ook bij Luvely Beauty Treatment Store kan je terecht voor een prachtige look. Of je nu een mooie gepolijste look wil of een party look, alles is mogelijk!

Woman's Hands with Pastel Manicure on Pink Background.
Manicure & Pedicure

Hoe heb jij je nagels het liefst? Manicures zijn hot en de perfecte manier om je handen en nagels in topconditie te krijgen. Na een professionele en goede manicure zijn je handen en nagels weer verzorgd en zien ze er uit om door een ringetje te halen.

Nude manicure. Female hands on white towel
BIAB nails

Nagelbijters en mensen met poreuze en breekbare nagels opgelet! Er bestaat een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet BIAB, oftewel Builder In A Bottle.